50pcs Snežinka Lesa Obrti Bela Snežinka Božič Serije Sekanci Dom Okraski za Božično Drevo Snežinka Obesek

SPECIFIKACIJA

Izdelek: Snežinka

Material: les

Velikost: približno 3.5

Teža: približno 35 g

Uporabe: uporablja se za oblačila, krpe, art okras dekoracijo, okras dekoracijo pribor, DIY ročno pribor, ustvarjalne materiali za vrtec.

Nakup Nasveti:

Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi fotografiranje in skeniranje in drugih razlogov, Prosimo, počakajte malo barva razlika.

FOTOGRAFIJE KAŽEJO

NASVETI na Debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

PLAČILO

1. Sprejemamo Alipay na www.drustvo-dop-cerklje.si.

2. Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

3. Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

POŠILJKO

1. Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov.

3. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

POVRATNE informacije

1. Če ste prejeli vaše naročilo blaga v dobrem stanju, bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite nas 5-STAR POZITIVNE POVRATNE informacije.

2. Pls stik z nami prvič, če niste zadovoljni s točko, ko prejeta, vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev, preden vaš dopust kakršne koli povratne informacije ali spor, Hvala za vaše prijazne razumevanje!

Umetni Sneg Tip SnežinkaPoreklo CN(Izvora)

Oznake: snow flake decor, snežinka laser lesa, smole snežinka, snežinka lesni dekor, polje lesa snežinka, ornament snowflake, chrysoprase snežinka lesa, nvidia 9800 gt 1gb, gtx 650 nizko profil, VIDEO.