Dekle obleko poletje korejska različica princesa obleko vezenje flower Fairy Baby otroška Šifon obleko z lokom pasu DR19171

Dekle obleko 2019 poletje korejska različica princesa obleko vezenje cvet otrok Šifon obleko z lokom pasu DR19171

Opomba: ruski kupci morajo izpolniti v polno ime in polni naslov, ko si mesto naročil, če ne , paket bodo vrnili nazaj na kitajsko, ne bomo sprejeti nobenih odgovorna za to razlog vrnitve

Dolžina Obleke Nad Kolena, MiniIme Oddelka OtrociŠtevilka Modela YH-DR19-171Rokav Dolžina(cm) Brez rokavovVzorec Tipa CvetličniSpol DekletaSlog Lolita StyleFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiZgrajena v Modrc NoOvratnik Posadka VratuRokav Slog RedniBlagovna Znamka Optimalyhizberite velikost pls preverite trgovine velikosti informacijematerial SpandexSilhueta Žogo OblekeDekoracijo Trakovi

Oznake: šifon obleko poletje, trak taffeta, 60 mm traku, otrok traku, mix traku, srčkan traku, poletje oblačenja žensk 2020 priložnostne plus velikost, obleko cvet maxi, kabriolet infinity družico zaviti obleko, priložnostne robe.