Allenjoy fotografija kulise rojstni dan Oranžna Halloween Buče Lobanje Grafiti ozadju novorojenčka prvotni načrt za studio

Poliester Funkcija stroj,likanje,brez gub,barve bolj res,zunanji,strokovniŠtevilka Modela AllenjoyPaket zložen,valjani stik usVrsta Spray NaslikalPoreklo CN(Izvora)Blagovna Znamka AllenjoyVinil Funkcija ne more pranje,likanje backface za zmanjšanje gub,zaprtih prostorih,poceniUporabljajo studio,fotografije, fotografija,stranke,poslovne dejavnosti,Privzeto Materiala tanke,vinil, poliesterSlog ScenicDruge Storitve Več kot 5 kosov=popusti+hitra dostava brezplačnoVELIKOST customize any sizematerial DrugoDrugi material Platno , Svila, Oxford krpo, nam pišite po meriPo meri Ime,Datum,Fraze,Barvo,Vzorec

Oznake: avtomobilski cd primeru audi, svetlo zlato obroč, kabel vrečko, prevlečeni, kabel baterije 72, kabel za arduino 40, avto primeru apple 8, svetlo dišave, svetla darila človek, svetlo dekle telesa.