9 inch Android 10 Avto DVD Multimedijski Predvajalnik, GPS Za Mazda 5 3 CW 2009 2010 2011 2012 2013 avdio avto radio stereo navigacijo

€177.17

Avto dvd predvajalnik z navigacijo

F ali Mazda 5 2009 2010 2011 2012 2013

Opomba : Smo naredili naši moči, da bi zagotovili ta postavka je združljiv z navedenimi avtomobilov, vendar vas prosimo, zagotovite, da ste pravilno obliko / velikost OEM enoto pred nakupom.

Glavne ZNAČILNOSTI:

1. OS: Android 10.0 , ki vam omogočajo, da bi dobili dostop do na tisoče aplikacij,kot so Twitter, Facebook, Youtube, Gmail in drugih Googlovih Storitev.

2. Quad-Core PROCESOR: allwinner T3 1.6 GHZ , DDR3 2 gb RAM , 32 gb ROM

3. 1024*600 Kapacitivni zaslon , 2.5 D IPS zaslon

4. Vgrajen Wifi ,

5. Suppport 1080P Videa , podporo Razcep zaslon, funkcija

6. Podpora OBD in DV

7. Vgrajeni GPS

8. Dual zone funkcijo (lahko poslušate glasbo ali Radio, medtem ko z uporabo GPS navigacijsko programsko opremo)

9. Vgrajen Bluetooth za prostoročno telefoniranje in Telefon knjiga, podpira A2DP, predvajanje glasbe prek telefona.

10. FM/AM Radio , Podporo RDS

11. Podpora HD 2D & 3D zemljevidi

12. Podpora Ogledalo Povezavo

13. Podpora Rearview fotoaparat in USB DVR

14. Podpora Volan Nadzor

15. Podpora 3G/4G WIFI Modem

16. 4X45W maksimalna izhodna moč

Oznake: sr2ez, mazda 6 2009 funrover android, 65 palčni zvočniki audio, odbijač opel vectra, mazda 5 android navigacijske, mazda 3 2005 večpredstavnostna android 8, 65 palčni dom avdio zvočniški, mazda 3 2010 usb, mazda 5 android 80 radio, 2007 mazda 5.