HDMI v DVI Adapter, JORINDO Bi-Directional DVI Moški na HDMI Ženski Pretvornik, 1080P DVI na HDMI Conveter, 3D,

€5.93

Bi-smer HDMI-DVI Adapter, zelo primerna za vas, da povežete z računalnikom s DVI vrata za zaslon, HDTV, ali projektor z HDMI vhod, ali iz računalnika, Blu-ray player, TV okno, ali igralno konzolo s kablom HDMI port na monitor z DVI vhodom.DVI kabel (kupite ga posebej) je potreben Podpira video ločljivost do 1920x1200 in 1080p (Full HD).Avdio mora posredujejo ločeno Visoko kakovostni PVC modeliranje, antiskid design endows adapter z odlično antiskid nepremičnine pozlačeni priključki odporen proti koroziji in povečuje vzdržljivost Majhen Tok, ki je enostaven za uporabo doma in nosijo na cesti za office monitor ali projektor povezave

Oznake: dvi komponente, banja dvi, dvi določa, dvi moški, izhod dvi, deli dvi, hub dvi, bizlink dvi, dvojno dvi, dp dvi.