Bambus Polnjenje Dock Postajo za iPhone X 8 7 6s Lesa Polnilnik Stojalo Držalo Za Apple Watch Polnjenje Nosilec za Apple Airpods

Opis: za Apple watch polnilno postajo, lahko pridržite in polnjenje Airpods ,za Apple ura in za iPhone hkrati, le z eno vtičnico priključite.Združljiv za Apple Airpods, za Apple Watch 2/1(38 mm in 42mm velikosti), za iPhone (X/8/7/7Plus/6s/6sPlus/6/6Plus/5s) Posodobitev design, razširjeni notranji kabel prostor za shranjevanje v bazo, lahko postavite več vrvi v notranjosti, in prihaja z a magnetni pokrov, ki lahko zajema prostora za preprečevanje kable izključite iz prišla ven.CE certifikatom, 3 napajanje USB vrata, moč enote so pametne mikročipi, da priloženo ustrezno moč, da vsak naprav, polnjenje, hitro in varno, Okolju prijazen Material: Proizvod iz naravnega Bambusa daje za vaš Apple člani nežno zaščito, tam so silicij blazinice na spodnji proti drsenju in brez prask na površini, ki jo postavite.

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Za Apple airpods Polnilec Za Apple Watch Polnilnik stojalo Varno in enostavno delovanje Zgrajena v CE certifikatom polnilnik,3 napajanje USB port Polnjenje en telefon, eno uro in eno airpods hkrati

Specifikacija: Teža:560g, Lahka teža, enostavno izvajanje enostavno Vtičem Dolžina Kabla: 1,5 m.USB Vrsta: USB 3.0. Material: Naravni Bambus.Barva: Bamboo

Pakiranje seznam: Bambusa Polnilnik Stojalo Držalo X1 Priključite Kabel X1 USB strele kratek kabel X1 (darilo)

Opomba:Telefon in drugi dodatki niso vključeni

Podpora Hitro Polnjenje Tehnologija NoUSB Tip USB 3.0Izhodni Vmesnik 5V/2AVtičem Dolžina Kabla 1,5 MVrsta NamizjeTeža 560gmaterial Naravna BambusBlagovna Znamka XBERSTARCertifikat Kakovosti CCCModel Številka 2 Za Apple Watch 2/1(38 mm in 42mm velikosti)Napajalnik stojaloModel Številka 1 Za Apple airpods PolnilnikBarve bambusVir Napajanja A. C. VirVhod 100-240V/1.2Model Številka 3 za iPhone(X/8/7/7Plus/6s/6sPlus/6/6Plus/5s)Združljiv Blagovne Znamke UniverzalniŠtevilka Modela ECPH079Vrata USB 3

Oznake: polnilnik iwatch, meizu pametno gledati, stojalo usb, dock huawei watch, vivotab mobile dock, postaja de polnjenje, polnilnik huawei watch, stojalo za iphone polnilec, apple watch polnilnik avce telephonne, mafam watch.