2020 Okno Vetrobransko steklo Orodje za Čiščenje Mikrovlaken Krpo, Avto Čistilo Krtačo z Snemljiv Ročaj Auto Znotraj Stekla, Metlice Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1.Intimno Kombinacija: Na vetrobransko steklo avtomobila okno čiščenje orodje, s snemljiv ročaj, je mogoče razstaviti v polčasih za shranjevanje.A stroj mikrovlaken pad z dobro vodo absorbability.

2.Hitro in Enostavno Čiščenje Auto Vetrobransko steklo: Čist okno avtomobila notranjosti in zunanjosti brez napenjanja.Nič več boli hrbet.Z Ekstra Dolgo razširitev ročaj in vrtljivo glavo, kako do teh težko doseči okno avtomobila baze je preprost.Lahko odstranite več umazanije in prahu, enostaven za čiščenje.Orodje je za 15,7 dolgo in pad ukrepi za 4,9*3.5.

3.Navdih Design: Okno Avtomobila čiščenje orodje zasnovano s 180° klasičnih kvadratnih vrtljivo glavo, da bi dobili, da ti je težko doseči okno avtomobila baze je preprost.je zelo zdrav steklene površine zelo dobro, enostavno čiščenje dno avtomobila windows ali nekatere težko dostopnih področij, enostaven za uporabo in tiho.

4.Široka Uporaba: okno Avtomobila orodje za čiščenje lahko deluje tudi kot megla in vlaga orodje za odstranjevanje.Enostavno vetrobransko steklo čiščenje orodje je varen za uporabo na vseh površinah in ne bo nič, je super, da dela za avto windows znotraj in zunaj, in dobro za vse velikosti avtomobilov, tovornjakov, Suv, RVs, lahko uporabite tudi to vetrobransko steklo orodje za čiščenje za čiščenje avtomobilov, windows, televizija, stekleni zasloni, stekla, ogledala in celo tla.

5.Za večkratno uporabo: Stroj & Blazinice za Večkratno uporabo z drobnim vlaken fluffed materiala, lahko odstranite več umazanije in prahu, enostaven za čiščenje, ki pomaga, da je učinkovito.Z mikrovlaken krpo, ki pomaga odstraniti umazanijo, prah in prstne odtise na steklo.

Paket Vključuje:

1 x Čopič

1 x Ročaj

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Element Širina 11cmVrsta Materiala PlastičniPosebne Funkcije Okno Vetrobransko Steklo Orodje Za ČiščenjePoreklo CN(Izvora)Postavka Višina 3cmPostavka Dolžina 16cm

Oznake: rokavice saten modro-zelena, rokavice motorcycl3, rokavice runner moški, gloves rebull mtb, rokavice kickboxeng, rokavice za manikiranje m, rokavice motym lgbt, rokavice, nogavice, stopala, rokavice tuš mačka.