Veliko Roko Rokav Tatoo Ura Poker Nepremočljiva Začasno Ponaredek Tattoo Nalepke, Lobanja, Oči Ptica Grad Moški Ženske Polno Totem Tatto

Značilnosti:

1.Lahko uporabite v kožo, kovine, keramika, steklo površino. 2.Tiskani oblikovani vzorci, barve svetlo in izgleda kot pravi tattoo. 3.Zelo dobra izbira kot začasni tatu, telo, ličila, in tudi, da lahko pokrov brazgotine na telesu. 4.Enostavno obrabe in enostavno čiščenje.

Specifikacije:

Količina: 1pcs Velikost: 480*170 mm

O Ladijski:

1.Priporočamo hitrejši, bolj varno, in sledljiva www.drustvo-dop-cerklje.si Standardna Dostava 2. Naročil je manj kot USD, 5, bo poslana glede na način dostave, ki ga izbere stranka.Ladijski promet metode so SunYou Gospodarske Air Mail, Cainiao Super Gospodarstvo, Yanwen Gospodarske Air Mail, Cainiao Super Globalno Gospodarstvo.dostava bo počasi, brez sledenje podatkov.Priporočljivo je, da izberete Sledljiva načine pošiljanja 3. Naročila večja od USD, 10, www.drustvo-dop-cerklje.si Standardne Dostave lahko pošljete brezplačno v nekaterih državah, ki Lahko sledi naročilo, dostava in hitreje dostava. 4. Naročila večja od USD 100 usd, Bodite malo za ladijski promet izberite DHL .Ali brezplačne www.drustvo-dop-cerklje.si StandardShipping, Lahko spremljate bi dostave.

Bomo izberite ustrezni embalaži glede na znesek naročila, količina odkupljenih.Če določena embalaže zahteva dodatne stroške, se obrnite na prodajalca vnaprej

Številka Modela TQBBlagovna Znamka YOEMTATVELIKOST 48x17cmVrsta Začasni TattooPoreklo CN(Izvora)

Oznake: nalepke, velike črke, veliko žensk nalepka, rojstni dan nalepke, velike, nalepke, velike plemenske, nalepke velik odbijač, kabinet nalepke, velike, nasmeh nalepke, velike, počutil nalepke, velike, torba velika imetnika, antifog nalepke, velike.