Za Ford Avto Logotip Fotoaparat Dvojno Stikalo NTSC HD Pogled od Zadaj Parkirni Sistem Obračanje Fotoaparat za Ford Ranger T6 T7 T8 XLT 2012-2019

za Ford logotip fotoaparat s sprednje & rearview stikalo,line stikalo Ustreza za:FORD RANGER T6 T7 T8 XLT 2012-2019 Senzor slike: 1/3" CMOS slikovnih pik plus PC3089 Učinkovitih slikovnih točk: 756*504 Horizontalna ločljivost: 700 TV linij TV sistem: NTSC, kot standard,PAL neobvezno Široki kot: 170 Stopinj ,horizontalni kot:110 Stopinj Poraba energije: 130mA Napajanje: DC12V Nepremočljiva stopnja:IP67 Night vision Barvna kamera

Vodilno Črto da,Objektiv Material Plastični + StekloBlagovna Znamka carsanboŽice ali Brezžično ŽiceVrsta Materiala ABSShell Materiala Plastični

Oznake: dodatno opremo ford ranger, ranger xlt, ford ranger t6 dodatki zunanjost, fotoaparat avto stikalo, ford ranger t7, ford ranger t6, ford ranger t8, avtomobili dual camera, ford mondeo, fotoaparat ford ranger.