Nove Super AMOLED zaslon LCD Zaslon Za Samsung Galaxy A5 A500 A500F A500M LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine

Nove Super AMOLED zaslon LCD Zaslon Za Samsung Galaxy A5 2015 A500 A500F A500M Zaslon LCD + Touch Screen Računalnike Skupščine

Funkcija:

1,Razred AAA , 100% Brez Mrtvih Pikslov.

2,Strokovno QC Ekipi , strogo Testiranje, enega po enega, preden odpremo.

3,zagotavljati, da so izdelki obleka za vaš lokalni telefonov popolnoma.

4,Gife Popravila Orodja *1 & Kaljeno Steklo Screen Protector *1.

5,Pobral varno s Mehurček vrečko + Močna Pena Polje se prepreči škoda.

6, zaslon je LOGOTIP.

Garancija:

1,100% visoko kakovost asserance s 6 Mesečno Garancijo.

2,Sprejeta brezplačno izmenjujejo ali Nadomestila, če so kakršne koli težave, razen Priročnik škodo.

3,v Celoti dvakrat preveriti pred dostava.

Storitev / Povratne Informacije:

Zadovoljno : Vaš postive 5 star povratne informacije je naša moč, da je bolje, če vam je všeč.

Nezadovoljni : prepričani Smo, kakovosti in storitev, je naše življenje .Ni vam Treba Odpreti Disput ali pusti materni povratne informacije , tako vas prosimo, da nas kontaktirate za pomoč zaprosila ali garancijo, če imajo kakršne koli težave.

Pišite nam : Dobrodošli, da nas kontaktirate, če imate vprašanje.

Združljiv Blagovne Znamke SamsungLCD Kit da,Kakovost 100% preizkušen, ki delajo,Ne lightspot ničmaterial AMOLEDZaslon Na Dotik Tip Kapacitivni ZaslonŠtevilka Modela Za Samsung Galaxy A5 2015 A500VELIKOST 5.0"Kraj izvora Guandong,KitajskaLočljivost Zaslona 1280x720Zaslon > 3"Pakiranje Anti-statični vrečko,Pena Vrečko,Pena poljeČasom, 1-3days delovnih dniPostavka Stanje novaBlagovna Znamka KAPEHEJA

Oznake: 7omai dash cam 4k, digitizer a500 amoled, samsung a500 lcd cena, prikaz j701, a500f zaslon, samsung a500 fu lcd, a5 amoled, prikaz j727, a5 samsung zaslon, a500f.