Velika velikost 48 Moških Pravega Usnja Priložnostne Čevlji na prostem Čipke Modni Moški Čevlji za Prosti čas pomlad poletje Udobne Čevlje, l5

Nasveti:

1. To NI običajna EUR \ nas Velikosti.morate natančno merjenje metrov dolžine.in potem se nanašajo na velikost grafikona, da izberejo prave velikosti .

2. Vložek dolžina je treba 0-1.5 cm večji kot vaša stopala dolžino.

3. Stopala dolžina je EDINI STANDARD za stranke, da izberejo prave velikosti.Prosimo, ukrep vaša stopala dolžina, kot so fotografije spodaj

4.Opomba:Običajno, da pride brez čevljev polje,le par čevljev.Ampak, če boste potrebovali polje, se obrnite na nas za povečanje cen,čevlji polje vrednosti US$5.

Blagovna Znamka WOSHIIme Oddelka Za odrasleFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiObloge Materiala Genuine LeatherFunkcija MasažaPostavka Vrsta priložnostne čevljiPodplat Materiala GumeVzorec Tipa TrdnaUpper-Genuine Leather Type Cow LeatherZapiranje Tip Čipke-UpŠtevilka Modela 6808x135Zgornji Material Genuine LeatherObloge-Pravega Usnja Tip Cow LeatherVložek Materiala Prašičja SplitČevlji Tip LoafersSezona Pomlad/Jesen

Oznake: velikost 13 mens čevlji italija, moški športni copati nogavice, človek zavezat, čevelj van, moški čevlji loafers resnično antilop, mens čevlji pravega usnja, eko, mleko čevlji pravega usnja, moški čevelj, poletni čevlji pravega usnja čevlji, čevelj.